UWCASA

Over ons

Wie is UwCasa? U ziet op deze site woningaanbod voor Belgische en Nederlandse belangstellenden, zoals geselecteerd door onze moederorganisatie, een familiebedrijf waarmee wij al vele jaren optimaal samenwerken. U kunt door deze hechte samenwerking kiezen uit een zeer betrouwbaar en gevarieerd aanbod in en rondom de Costa Blanca.

U mag daarnaast gebruik maken van alle bijbehorende voorzieningen, vanaf het invullen van een gratis Zoekprofiel tot en met de verzorging en verhuring van uw nieuwe eigendom onder de Spaanse Zon.

U, als Nederlandstalige gegadigde voor de aankoop van zo’n woning, bereiden wij graag zo goed mogelijk voor, vanaf uw eerste interesse t.e.m. uw bezichtigingen aan de Costa Blanca met een van onze ervaren en meertalige collega’s die dan graag al uw bijbehorende persoonlijke vragen willen beantwoorden.

Contactinformatie

Onze vestiging vindt u aan de Hertenkamplaan 1D, 8255BA SWIFTERBANT, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 6308 4376 , en met BTW nummer: NL 033869091B02.

U kunt ons bereiken via reactie@uwcasa.be of reactie@uwcasa.nl en via 00316-2059 7549.

Met zonnige groeten, Herman Oosterhof (directeur en eigenaar).

Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan alle informatie op deze site en in onze verwante berichten, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Een greep uit ons aanbod
 
 

485.000

Villa in Javea

ALICANTE

 
 

169.000

Vakantiehuis in Jacarilla Hurchillo

ALICANTE

 
 

242.500

Appartement in Altea

ALICANTE

 
 

149.500

Appartement in Torrevieja

ALICANTE

 
 

1.115.000

Villa in Estepona

MALAGA