Villa in Rojales

Uw eigen villa in Rojales?

U vindt een groot aanbod villa’s in Rojales, via onze site. Op dit moment zijn er al 6 beschikbaar! Welke van al deze woningen past het beste bij jullie persoonlijke eisen, wensen en Spaanse voornemens? Wanneer zou u deze het liefst met ons samen komen bezichtigen?

U heeft al een villa in Rojales vanaf € 349.000!

Landelijk Rojales: Rojales is een typisch landbouwdorp waardoor de rivier Segura stroomt. Om de productie te optimaliseren, hebben de landbouwers zich gespecialiseerd in citrusvruchten, die maar liefst 70% van de totale landbouwgrond innemen. De nabijheid van de kust heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen werkzaam zijn in de dienstensector. Dit werd versterkt door de aanleg van verschillende woonwijken, wat tevens geleid heeft tot een verbetering van de voorzieningen in Rojales, dat nu o.a. beschikt over een Gemeentelijke Sporthal en een Theater.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.