UWCASA
 
 

1.850.000

Villa in Moraira

551
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
300 m2
Kaveloppervlakte
800 m2
Afstanden
Omschrijving

Tijdelijk voor u verlaagd van € 1.850.000,- naar € 1.450.000,-!

Subliem zeezicht vanuit 5 slaapkamers heeft u bij deze indrukwekkende design villa in Moraira van 300 m2, zoals gebouwd in 2014!

Op een prachtig landgoed van 800 m2 en met panoramisch zeezicht.

Alle nieuwste snufjes zijn voor u als nieuwe eigenaar, zoals grote raampartijen van vloer tot plafond. Daardoor lopen alle ruimtes binnen en buiten feilloos in elkaar over, en kunnen u en uw gasten optimaal genieten van alle uitzichten rondom.

Ook beschikt u in deze unieke villa over vloerverwarming, elektrische rolluiken, een zwembad met overloop, sauna, fitnessruimte en thuisbioscoop.

Buiten zijn er verschillende terrassen en een zwembad met overloop.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Uw grip op uw vermogen

Ook u wilt nu investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Bioscoop
Elektrische rolluiken
Fitness
Keuken
Tuin/terras
Vloerverwarming
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.700.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

1.800.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

1.890.000

Villa in Moraira

ALICANTE