UWCASA
 
 

219.000

Villa in Villamartin

119
 


Specificaties
Type
Vakantiehuis
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
78 m2
Kaveloppervlakte
110 m2
Afstand bushalte
1.5 km
Afstand centrum
1.2 km
Afstand golfbanen
3.4 km
Afstand huisarts
4.3 km
Afstand strand
3 km
Afstand vliegveld
52 km
Afstand ziekenhuis
7.4 km
Omschrijving

Villa in Villamartin

Deze villa in Villamartin van 78 -110 m2 vindt u als geschakelde woning in een prachtig gelegen resort met verschillende woonvormen met uitzicht over het zwembad. Met dit ruime, gemeenschappelijke zwembad en een mooi stukje natuur, is dit de ideale plek om te vertoeven met het mooie weer in Spanje. In deze woning beschikt u als volgende eigenaar over 2 slaap met 2 badkamers, woonkamer, eetkamer met open keuken, dakterras eigen garageplek en een berging.

Op loopafstand ligt de prachtige en zeer unieke Zenia Boulevard bestaande uit 250 winkels. U hoeft dus niet bang te zijn dat u zich gaat vervelen met het strand en een groot aantal bars en restaurants in de nabije omgeving. Mogen we dit moois in de komende weken met jullie bezichtigen?

Kies voor meer saldo dan stenen

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

En goed verhuurbaar

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij Winkelcentrum
Bij zwembad
Dakterras
Garageplek
Open keuken
Opslagruimte
Vaatwasser

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Vakantiehuis in Denia

ALICANTE

 
 

200.000

Vakantiehuis in Denia

ALICANTE

 
 

119.000

Vakantiehuis in La Marina

ALICANTE