UWCASA
 
 

349.000

Villa in Torrevieja

267
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
143 m2
Kaveloppervlakte
235 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
10 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
0.15 km
Afstand vliegveld
40 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Villa in Torrevieja

Tijdelijk voor u verlaagd van € 395.000,- naar € 349.000,-!

Zeer goed onderhouden villa in Torrevieja van 143 m2 op een perceel van 235 m2 direct aan het strand. Op maar 200 meter lopen staat u direct aan de zee en het zandstrand. In deze woning beschikt u als volgende eigenaar over een grote wooneetkamer met een gezellige open haard en een aparte keuken die compleet ingericht is. Drie ruime slaapkamers met inbouwkasten en twee badkamers beide voorzien van douches en warmte panelen aan de wand. Het ruime terras is geheel betegeld en dus onderhoudsvriendelijk, hier bevindt zich ook een serre waar u kunt genieten van de siësta gedurende de dag.

Tevens is er een prachtig ruim dakterras waar u een geweldig uitzicht heeft over de middellandse zee en kunt heerlijk genieten van de Spaanse zon. Aan de achterzijde van de villa kunt u uw auto parkeren op uw eigen terrein, u kunt om de gehele woning heen lopen. Ook is er een aparte garage waar u de auto in kunt parkeren of deze kunt u gebruiken als opslag ruimte. Alle voorzieningen zoals bars, winkels, restaurants zijn in uw directe omgeving. Wij hebben meer foto´s aanwezig op ons kantoor, neem contact met ons op voor jullie bezichtiging in de komende weken en meer informatie.

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Bezichtigen?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Aan strand
Airco
Balkon
Bij voorzieningen
Parkeerplaats privé
Parking
Serre
Solarium
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

399.999

Villa in Torrevieja

ALICANTE

 
 

300.000

Villa in Torrevieja

ALICANTE

 
 

349.900

Villa in Torrevieja

ALICANTE