UWCASA
 
 

319.950

Villa in San Pedro del Pinatar

333
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
106 m2
Kaveloppervlakte
250 m2
Afstand bushalte
0.55 km
Afstand centrum
1.2 km
Afstand golfbanen
34.2 km
Afstand huisarts
0.75 km
Afstand strand
2.8 km
Afstand vliegveld
63.8 km
Afstand ziekenhuis
10.1 km
Omschrijving

Villa in San Pedro del Pinatar

Tijdelijk voor u verlaagd van € 329.950 naar € 319.950,-! 

Deze villa in San Pedro del Pinatar biedt u als eerste eigenaar bijna alles aan wat u ook wenst. Dit eigendom met 3 slaap en 2 badkamers wordt gebouwd op een groot perceel van 250 m2. Door een klein poortje komt u buiten aan een zes bij drie zwembad en aan de rechterkant een overdekte privé parkeer plaats. Via de hoofdingang komt u direct in een ruime woon-, dineer- en kookruimte. De grote ramen geven voldoende mogelijkheid voor zonlicht en een geweldig uitzicht op het terras en tuin. Achter de woonruimte vindt u de drie slaapkamers , de grote slaapkamer met en-suite badkamer, de andere twee slaapkamers hebben hun badkamers tegenover. Via een klein pad achter het huis zult u een washok tegenkomen waardoor u bij het dakterras kunt komen. Verlichting, airco en witgoed zal apart aangekocht moeten worden. Als u verdere vragen heeft of een kijkkeuze met ons wilt plannen dan vernemen we dat graag even. Stuurt u ons eerst even een planvoorstel om dit vakantiehuis in Spanje te bezichtigen?

Plezierig rendement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig met ons kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Dakterras
Keuken
Parkeerplaats privé
Tuin/terras
Wasruimte
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

399.900

Villa in San Pedro del Pinatar

Costa Calida

 
 

329.950

Villa in San Pedro del Pinatar

Costa Calida

 
 

399.700

Villa in Orba Vallei

Costa Blanca