UWCASA
 
 

239.000

Villa in Rojales

333
 


Specificaties
Type
Villa
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
94 m2
Kaveloppervlakte
165 m2
Afstand bushalte
3 km
Afstand centrum
2 km
Afstand golfbanen
4 km
Afstand huisarts
3 km
Afstand strand
8 km
Afstand vliegveld
33 km
Afstand ziekenhuis
16 km
Omschrijving

Villa in Rojales

Deze villa in Rojales vindt u binnen een modern nieuwbouw project bestaande uit 9 prachtige vrijstaande villa´s. De grootte van de percelen variëerd van 150 m² tot 240 m². Vijf woningen hebben 3 slaap met 3 badkamers, en een ruim tuinterras.De standaard uitvoering van deze villa bestaat uit een lichte woon/eetkamer, moderne keuken, master bedroom met badkamer en-suite, 2 gasten slaapkamers met beide een badkamer. Deze woningen worden verkocht inclusief een prachtig prive zwembad met een compleet ingerichte tuin. Dit project is zeker een bezoek waard! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook u wilt nu investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor uw eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

We zien uit naar jullie keuzes en reacties met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als woningzoekende.

Faciliteiten
Balkon
Gastenkamers
Moderne keuken
Parkeerplaats privé
Tuin
Tuin/terras
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

239.900

Villa in Rojales

ALICANTE

 
 

249.000

Villa in Rojales

ALICANTE

 
 

285.000

Villa in Rojales

ALICANTE