UWCASA
 
 

159.000

Villa in Algorfa

209
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
98 m2
Kaveloppervlakte
295 m2
Afstand bushalte
3 km
Afstand centrum
3 km
Afstand golfbanen
7 km
Afstand huisarts
5 km
Afstand strand
12 km
Afstand vliegveld
45 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Villa in Algorfa

Vanaf april 2019 voor u verlaagd van € 179.000,- naar € 159.000,-! Deze prachtige vrijstaande villa in Algorfa vindt u op het zuid-westen waardoor u de gehele dag heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon. Op dit perceel is een mooi privézwembad aanwezig dat omringt wordt door een mooie groene tuin en palmbomen. Ook is er een privé parkeerplaats op het terrein aanwezig voor u. Dit huis beschikt over 3 slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers, waarvan er een voorzien is van een ligbad. Vanuit de woonkamer komt u als volgende eigenaar in de keuken die voorzien is van alle gemakken en zeer praktisch is ingericht. Voor de wandelliefhebbers is er een groot natuurpark in de omgeving, waar het prachtig wandelen is. Alle voorzieningen zoals bars, winkels, restaurants zijn in uw directe omgeving. Wij hebben meer foto´s aanwezig op ons kantoor, neem contact met ons op voor meer informatie over deze fantastische woning, voor een lage prijs!

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw spaarwoning

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij natuurpark
Bij zwembad
Keuken
Met palmbomen
Parkeerplaats privé
Parking
Tuin/terras
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

295.000

Villa in Algorfa

ALICANTE

 
 

260.000

Villa in Algorfa

ALICANTE

 
 

339.000

Villa in Algorfa

ALICANTE