UWCASA
 
 

309.900

Villa in Quesada

311
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
147 m2
Kaveloppervlakte
306 m2
Afstand bushalte
7.7 km
Afstand centrum
2.7 km
Afstand golfbanen
5.9 km
Afstand huisarts
6.4 km
Afstand strand
9.1 km
Afstand vliegveld
40.5 km
Afstand ziekenhuis
10.5 km
Omschrijving

Villa in Quesada

Deze nieuwbouw villa in Quesada vindt u in een frisse wijk met goede voorzieningen. Deze woning wordt voorzien van aangelegde tuin en terras en tegen meerprijs is er de mogelijkheid om een zwembad te laten plaatsen. De verdeling van het eigendom is modern voor uw als eerste eigenaar. Waarom? Wel u betreedt deze woning via de hoofdingang op het terras aan de voorzijde en komt via grote schuifdeuren direct in de woonkamer, eetkamer en keuken.

Aan de rechterzijde van deze woning vindt u twee slaapkamers en een badkamer. Via de trap in de woonkamer komen we op de eerste verdieping waar de derde slaapkamer, tweede badkamer en het solarium zich bevinden. De prijs is inclusief witgoed pakket, doucheschermen en vloerverwarming in de badkamers. Het geheel is gelegen nabij een zout lagune en een winkelcentrum. Heeft u meer vragen of willen jullie een kijkkeuze plannen? Contacteer dan even ons kantoor!

Uw eigen bank en uw eigen rendement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten!

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Faciliteiten
Bij Winkelcentrum
Complete keuken
Dakterras
Parkeerplaats privé
Terras
Tuin
Tuin/terras
Zwembad is optie

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Villa in Monte Pego

Costa Blanca

 
 

300.000

Villa in Benissa

Costa Blanca

 
 

300.000

Villa in Denia

Costa Blanca