UWCASA
 
 

309.000

Villa in Polop

143
 


Specificaties
Type
Villa
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
107 m2
Kaveloppervlakte
432 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Polop

U kunt nog steeds kiezen uit een fantastische moderne nieuwbouw villa om Polop van 107 m2 op een perceel van 432 m2 in een mooi woonwijk. Deze villa’s bestaan uit één enkele verdieping en zijn voorzien van 3 slaap met 2 badkamers (één en-suite), een gastentoilet en een woonkamer voorzien van een volledig uitgeruste open keuken. Buiten vindt u een groot zonnig terras en een privézwembad met een prachtige tuin rondom. De villa’s hebben geen trappen of treden en zijn aangepast voor gehandicapten.

We bieden u de mogelijkheid om de afwerkingen evenals de distributie te kiezen en aan te passen aan uw behoeften. Optioneel: solarium, kelderverdieping , vloerverwarming, meubilair, open haard, BOSCH-apparatuur, airconditioning, jacuzzi, design barbecue. Geniet van de rust met alle voorzieningen binnen handbereik. In de komende weken kunnen we een kijkkeuze voor u inplannen. Welke datum stelt u aan ons voor?

Met plezier in plezier investeren

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Faciliteiten
Complete keuken
Onderbouw
Parking
Zonnig terras
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Villa in Benissa

ALICANTE

 
 

300.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

300.000

Villa in Denia

ALICANTE