UWCASA
 
 

318.000

Villa in Polop

138
 


Specificaties
Type
Villa
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
108 m2
Kaveloppervlakte
412 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Polop

Moderne nieuwbouw villa in Polop zoals te vinden in een rustige woonwijk op ongeveer 9 km. van de zee. voor u als eerste eigenaar. Deze villa is verdeeld over een verdieping en solarium en is voorzien van een hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en een ruime walk-in-closet. Alsook nog twee slaapkamers met inbouwkasten (een met directe toegang tot het terras) nog een badkamer, een open keuken met kookeiland.

En een gezellige eethoek, en een lichte woonkamer met hoge plafonds en grote ramen die het huis met veel natuurlijk licht vullen. Buiten vindt u grote terrassen, een mooie veranda, een heerlijk zwembad met eigen tuin, en onafhankelijke buitenparkeerplaatsen.

De externe trap brengt u naar het solarium die is voorzien van een geweldige chil out-zone waarvan u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. De villa is uitgerust met airconditioning en centrale verwarming. En, wanneer zullen we een kijkkeuze voor jullie inplannen?

Zelf investeren in uw eigen plezier

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Faciliteiten
Airco
CV
Grote ramen
Grote terrassen
Open keuken
Parkings
Solarium
Tuin
Veranda
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

378.000

Villa in Polop

ALICANTE

 
 

398.000

Villa in Polop

ALICANTE

 
 

379.000

Villa in Polop

ALICANTE