UWCASA
 
 

259.900

Villa in Pilar de la Horadada

256
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
109 m2
Kaveloppervlakte
170 m2
Afstand bushalte
1.6 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
15.9 km
Afstand huisarts
2 km
Afstand strand
3.8 km
Afstand vliegveld
40 km
Afstand ziekenhuis
12 km
Omschrijving

Villa in Pilar de la Horadada

Deze grote villa in Pilar de la Horadada vindt u aan de rand van deze plaats en niet ver van het strand en het commerciële centrum. Dit project kent in totaal 20 percelen, dus met ruime keuze voor u als eerste eigenaar. Deze pagina gaat over het model met 3 slaap en 3 badkamers. U komt in het eigendom via een kleine poort in het buitengedeelte. Hier vindt u de privé parkeerplaats aan de linkerzijde.

De hoofdingang leidt direct naar het 27 m² grote wooneetkamer en keukengedeelte. Ook op de begane grond is de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer. Een interne trap naast het gastentoilet leidt u naar de bovenverdieping. De gang leidt u tot de andere twee slaapkamers en beide met en-suite badkamer. Eén heeft toegang tot het grote balkon.

Tevens is een groot dakterras gebouwd van 35 m². Alle badkamers hebben vloerverwarming, en er zijn extra’s beschikbaar zoals zwembad, meubel pakketten en belichting tegen meerprijs. Bent u geïnteresseerd om een kijkkeuze met ons te plannen? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer details of het maken van een afspraak.

Uw keuze is reuze

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Balkon
Dakterras
Groot balkon
Keuken
Parkeerplaats privé
Vloerverwarming

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

206.900

Villa in Pilar de la Horadada

Costa Blanca

 
 

235.000

Villa in Costa Calida

Costa Blanca

 
 

204.900

Villa in Orihuela Costa

Costa Blanca