UWCASA
 
 

410.000

Villa in Orihuela Costa

305
 


Specificaties
Type
Villa
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
293 m2
Kaveloppervlakte
390 m2
Afstand bushalte
1.5 km
Afstand centrum
1.5 km
Afstand golfbanen
0.1 km
Afstand huisarts
7 km
Afstand strand
10 km
Afstand vliegveld
60 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Villa in Orihuela Costa

Tijdelijk voor u verlaagd van € 599.000,- naar € 410.000,-!! 

Tijdelijk: meubilair en volledige keukenuitrusting inbegrepen!

Tussen 3 Golfresorts vindt u deze prachtige nieuwe villa in Orihuela Costa van 293 m2 op een perceel van 390 m2. Deze mooie woning bestaat uit 3 verdiepingen en een dakterras die verbonden zijn door een privé lift.

En deze villa bestaat uit 4 slaap met 4 badkamers, een moderne keuken, een ruime woon-eetkamer, een groot overdekt terras en een zwembad met jacuzzi. Ook beschikt de woning over een grote beneden verdieping met garage. Deze woning wordt compleet en sleutelklaar aan u afgeleverd. We hebben meer foto’s op kantoor, neem gerust contact met ons op! En bezichtigen kan zodra u ook kunt, maar stuurt u ons dan eerste even een planvoorstel?

Uw hogere rentement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw directe afspraak

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Garage
Jacuzzi
Lift
Moderne keuken
Onderbouw
Solarium
Tuin/terras
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

419.000

Villa in Orihuela Costa

ALICANTE

 
 

415.000

Villa in Orihuela Costa

ALICANTE

 
 

469.000

Villa in Orihuela Costa

ALICANTE