UWCASA
 
 

340.000

Villa in Orihuela Costa

525
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Woningoppervlakte
384 m2
Kaveloppervlakte
4968 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Orihuela Costa

In deze villa in Orihuela Costa beschikt u als eigenaar over een volledig omheind perceel, toegankelijk via automatische elektrische poorten. En met privé zwembad, grote fontein, schaduwrijke veranda,  jeu de boules baan en werkplaats en opslag. Er is een schaduwrijke eethoek naast de zomerkeuken met barbecue, een oven en een traditionele open haard. Dit praktische huis vindt u op een verdieping met een satelliet-tv en internet lichtnet. Het huis is centraal verwarmd samen met airconditioning. Verder vindt u 4 slaapkamers, waarvan 3 met een eigen badkamer, een gastentoilet, een grote open lounge met open haard en een grote keuken met eethoek. Alsook een zeer indrukwekkende glazen naya, die het grootste deel van de lengte van de villa. Is dit ook de ruimte die u als volgende eigenaar het meest gaat gebruiken en gedurende het hele jaar? Ook biedt u dit een mooi uitzicht over het landgoed van 4.968 m2 en de omliggende bergen loopt. Jullie bezichtiging kan zodra u kunt.
Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen spaarsysteem

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
CV
Fontein
Keuken
Landgoed 4.968 m2
Naya
Omheind perceel
Open haard
Tuin/terras
Zomerkeuken
Zwembad

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

340.000

Villa in Orba Vallei

ALICANTE

 
 

350.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

395.000

Villa in Moraira

ALICANTE