UWCASA
 
 

294.900

Villa in Orihuela Costa

335
 


Specificaties
Type
Villa
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
133 m2
Kaveloppervlakte
515 m2
Afstand bushalte
0.7 km
Afstand centrum
0.7 km
Afstand golfbanen
0.1 km
Afstand huisarts
5 km
Afstand strand
24 km
Afstand vliegveld
60 km
Afstand ziekenhuis
18 km
Omschrijving

Villa in Orihuela Costa

Tijdelijk voor u verlaagd van € 379.900 naar € 294.900,-!

Deze villa in Orihuela Costa van 133 m2 op een perceel van 515 m2 vindt u in een prachtig nieuw project op een gerenommeerd golf resort aan de Costa Blanca. Deze villa´s hebben 3 slaap met 2 badkamers, een grote open woon/eetkamer en keuken en een interne opslagruimte. Een privé zwembad is toe te voegen als optie en kost u € 14.000,-. Deze erg ruime villa´s zijn gebouwd met hoogwaardige materialen welke nog kiesbaar zijn voor de koper, mits de bouw van de villa´s nog niet te ver gevorderd is. Neem tijdig contact met ons op voor meer informatie over deze villa in Orihuela Costa. Stuurt u ons binnenkort even een planvoorstel om een kijkkeuze te plannen?

Ook u wilt investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor uw eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit, omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten!

En goed verhuurbaar

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Balkon
Parkeerplaats privé
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Villa in Benissa

ALICANTE

 
 

300.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

300.000

Villa in Denia

ALICANTE