UWCASA
 
 

299.000

Villa in Orba Vallei

220
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
170 m2
Kaveloppervlakte
615 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Orba Vallei

Tijdelijk voor u verlaagd van € 315.000,- naar € 299.000,-! 

Prachtige villa in Orba Vallei van 170 m2 op een perceel van 615 m2 met uitzicht op zee. En zwembad van 8 x 4 meter, gebouwd in een luxe villawijk en in 2006 gebouwd. De bovenste verdieping bestaat uit een ruime wooneetkamer met open keuken en grote raampartij richting het terras en vrij uitzicht, 3 slaap met 2 badkamers (hoofdslaapkamer met eigen badkamer). De benedenverdieping die zich gelijkvloers aan het zwembad bevindt biedt u als volgende eigenaar een berging, gastenslaapkamer en badkamer. En in deze woning beschikt u over een open haard, vloerverwarming, dubbele beglazing, rolluiken en eigen parkeerplek op het grondstuk. Deze en vergelijkbare mogelijkheden tonen we u graag zodra jullie ook kunnen in de komende weken.

Zinvol beleggen in stenen

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten!

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Dubbele ramen
Gastenkamer
Open haard
Open keuken
Parking
Rolluiken
Terras
Vloerverwarming
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

365.000

Villa in Orba Vallei

ALICANTE

 
 

420.000

Villa in Orba Vallei

ALICANTE

 
 

195.000

Villa in Orba Vallei

ALICANTE