UWCASA
 
 

225.000

Villa in Orba Vallei

283
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
103 m2
Kaveloppervlakte
457 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Orba Vallei

Tijdelijk voor u verlaagd van € 235.000,- naar € 225.000,-!

Deze moderne villa in Orba Vallei is gebouwd in 2004 op een hoekgrondstuk op het zuiden met vrij uitzicht over de bergen in een villawijk van Pedreguer. Dit huis biedt u als volgende eigenaar een gesloten glazen naya, wooneetkamer met open haard en open keuken met bijkeuken. Alsook een hoofdslaapkamer met eigen badkamer, aparte badkamer en twee slaapkamers meer. Buiten is een niervormig zwembad van 8 x 4 meter met terras, een gemakkelijk te onderhouden tuin, houten huisje en parkeergelegenheid met carport. Stuurt u even een planvoorstel als jullie dit moois willen bezichtigen?

Bent u al gewend aan dit betere rendement?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Zo kunt u sparend genieten

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Villa in Orba Vallei

ALICANTE

 
 

200.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

200.000

Villa in Benissa

ALICANTE