UWCASA
 
 

265.000

Villa in Orba Vallei

182
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
135 m2
Kaveloppervlakte
1100 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Orba Vallei

Tijdelijk voor u verlaagd van € 285.000,- naar € 265.000,-!

Charmante villa in Orba Vallei van 135 m2 op landgoed van 1.100 m2 zoals te vinden in een van de mooiste, groenste en ruimst opgezette wijken. En aan de immer geliefde Costa Blanca in de bergen van Benidoleig met prachtig uitzicht op zee en de vallei. Deze woning is geheel gelijkvloers en biedt u als volgende eigenaar een hoofdslaapkamer met eigen badkamer. Alsook een balkon, 2 gasten slaapkamers en een losse badkamer. De keuken is open en beschikt over alle benodigde huishoudelijke apparaten. De woonkamer is zeer licht dankzij de vele ramen en heeft een open haard. Er is een gescheiden eethoek naast de keuken.

De hoofdingang geeft u toegang tot een hal als een woonkamer met grote ramen die het mogelijk maken om te genieten van het prachtige panoramische uitzicht. Buiten is een zwembad van 8 x 4 meter, bar, barbecue, terras, gemakkelijk te onderhouden tuin,  carport voor 2 auto’s en losse parkeergelegenheid. Past deze droomvilla precies binnen jullie Spaanse voornemens? Stuur ons dan even jullie planvoorstel ter bezichtiging.

Uw aantrekkelijke keuzes

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Faciliteiten
Balkon
Barbecue
Dubbele carport
Gastenkamers
Landgoed 1.100 m2
Open haard
Open keuken
Parking
Terras
Tuin
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

249.000

Villa in Orba Vallei

ALICANTE

 
 

250.000

Finca in Orba Vallei

ALICANTE

 
 

245.000

Villa in Orba Vallei

ALICANTE