UWCASA
 
 

169.000

Villa in Orba Vallei

276
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
148 m2
Kaveloppervlakte
350 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Orba Vallei

Tijdelijk voor u verlaagd van € 209.000,- naar € 169.000,-!!!!

Vrijstaande villa in Orba Vallei van 148 m2 op een perceel van 350 m2 met eigen zwembad in het dorp van Sagra. En in de vallei en op loopafstand van alle voorzieningen. De begane grond is verdeeld in een wooneetkamer, een keuken, een overdekt terras, 1 bad met 1 slaapkamers. De eerste verdieping bestaat uit een badkamer en 2 slaapkamers met inbouwkasten en 2 terrassen. Er is ook warme en koude airconditioning, rolluiken, klamboes, ramen met dubbel glas, een open haard, satelliet-tv. Alsook een wasruimte, parkeergelegenheid voor een auto en een zwembad. 

En deze villa is al leeg, zodat u deze direct kunt aanvaarden. Deze en vergelijkbare mogelijkheden tonen we jullie graag zodra u ook kunt.

Uw genietplek onder de Spaanse zon

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past een moment van kijkkeuze naar een nieuwe vakantiehuis in Spanje jullie het beste? Stuur ons dan eerste even uw planvoorstel.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Airconditioning
Bij voorzieningen
Dubbel glas
Keuken
Parking
Rolluiken
Terrassen
Wasruimte
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Villa in Orba Vallei

ALICANTE

 
 

200.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

200.000

Villa in Benissa

ALICANTE