UWCASA
 
 

314.000

Villa in Moraira

259
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
81 m2
Kaveloppervlakte
835 m2
Afstanden
Omschrijving

Tijdelijk voor u verlaagd van € 320.000,- naar € 314.000,-!! 

Gelijkvloerse 2 slaap met 2 badkamer villa in Moraira op een zuid gelegen landgoed van 835 m2 met eigen zwembad en schitterend zeezicht in de villawijk Cumbre del Sol. In deze woning beschikt u als volgende eigenaar over een entree, 2 slaap met 2 badkamers, wooneetkamer met open haard. Alsook een open boog richting de keuken en overdekt terras en zonneterras met toegang tot het zwembad. En, deze woning kan vergroot worden indien gewenst. Is dit precies wat jullie zochten? Plan dan snel een bezichtiging met ons in. Wat is uw planvoorstel? Stuur het even via onze site.

En voor u een beter rendement dan via de bank

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden. U krijgt dan direct antwoorden op al uw restvragen over optimaal wonen in uw eigen vakantiehuis in Spanje.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Keuken
Landgoed 835 m2
Open haard
Terrassen
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Villa in Monte Pego

Costa Blanca

 
 

300.000

Villa in Benissa

Costa Blanca

 
 

300.000

Villa in Denia

Costa Blanca