UWCASA
 
 

375.000

Villa in Moraira

218
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
157 m2
Kaveloppervlakte
1219 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Moraira

Tijdelijk voor u verlaagd van € 399.000,- naar € 375.000,-!

Charmante villa in Moraira van 157 m2 op een landgoed van 1.219 m2 met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. In deze villa beschikt u zelf als volgende eigenaar over 3 slaap met 3 badkamers en een ruime en lichte open wooneetkamer met keuken. En dat alles op één niveau met een groot overdekt terras dat aansluit op het zonneterras met eigen zwembad. Onder het huis is een ruimte voor extra kamers indien gewenst. 

Deze woning beschikt over airconditioning warm-koud, zonnepanelen die dienen voor de warmwatervoorziening en de vloerverwarming. De zonnepanelen kunnen ook worden gebruikt om het zwembad te verwarmen. Deze woning biedt u tevens een berging met wasmachine en een grote carport voor meerdere auto’s. Maar deze en vergelijkbare mogelijkheden kunnen we jullie pas tonen zodra u ook kunt. Wanneer zouden jullie dit kunnen inplannen? Stuur ons dan eerst even een planvoorstel voor deze prachtige vakantiewoning in Spanje.

Uw eigen rentewinst zonder bank

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak.

Faciliteiten
Airconditioning
Carport
Landgoed 1.219 m2
Onderbouw
Open keuken
Parkings
Terrassen
Vloerverwarming
Wasruimte
Zeezicht
Zonnepanelen
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

330.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

345.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

372.000

Villa in Moraira

ALICANTE