UWCASA
 
 

275.000

Villa in Moraira

283
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
120 m2
Kaveloppervlakte
935 m2
Afstanden
Omschrijving

Tijdelijk voor u verlaagd van € 310.000,- naar € 275.000,-!!

Goed onderhouden vrijstaande villa in Moraira van 120 m2 op landgoed van 935 m2 met een fantastisch panoramisch uitzicht op zee gelegen op de Cumbre del Sol. Deze villa is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping is een wooneetkamer met open keuken en directe toegang tot het zwembad en het terras om te genieten van het prachtige uitzicht. Op deze verdieping vindt u als volgende eigenaar eveneens 2 slaap met 1 badkamers.

Een buitentrap leidt u naar beneden waar het gastenappartement zich bevindt bestaande uit een slaapkamer en een badkamer. De villa is voorzien van airconditioning warm en koud en rolluiken. Wilt u deze en vergelijkbare mogelijkheden met ons bezichtigen? Stuur ons dan even jullie planvoorstel.

Uw grip op uw vermogen

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past een moment van kijkkeuze naar een nieuwe vakantiehuis in Spanje jullie het beste? Wat is jullie voorkeur voor een goede locatie? En welke soort van woning spreekt jullie het meest aan?

Oh ja, zoekt u toch liever op een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airconditioning
Gastenhuis
Landgoed 935 m2
Open keuken
Rolluiken
Terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

215.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

249.000

Villa in Moraira

Costa Blanca

 
 

253.000

Villa in Moraira

Costa Blanca