UWCASA
 
 

490.000

Villa in Moraira

168
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
184 m2
Kaveloppervlakte
805 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Moraira

Deze moderne villa in Moraira met uitzicht op zee is gebouwd in 2013 in een rustige villawijk van Benitachell op maar 10 autominuten van zowel Moraira als Javea. En deze villa verkeert in perfecte staat en biedt u als volgende eigenaar ruime en lichte vertrekken. Gelijkvloers aan het zwembad treft u een riante wooneetkamer aan met open keuken en de hoofdslaapkamer met eigen badkamer. En dit alles met schuifpuien richting het terras dat deels overdekt is. Boven zijn nog twee slaapkamers meer, een badkamer een een groot balkon. Het landgoed van 805 m2 is nagenoeg vlak en heeft een mooie tuin. Deze villa in leeg en dus direct door u te aanvaarden. Wanneer schikt jullie een bezichtiging?

Zinvolle aankoop

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Groot balkon
Landgoed 805 m2
Open keuken
Terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

470.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

495.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

400.000

Villa in Moraira

ALICANTE