UWCASA
 
 

245.000

Villa in Monte Pego

467
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
120 m2
Kaveloppervlakte
1000 m2
Afstand strand
8 km
Omschrijving

Villa in Monte Pego

Tijdelijk voor u verlaagd van € 285.000,- naar € 245.000,-!

Deze villa in Monte Pego op een landgoed van 1.000 m2 is als vrijstaande woning met eigen zwembad. En met uitzicht op zee gebouwd in 2000, en deze vakantiewoning in Spanje is in uitstekende staat.

De kelderverdieping heeft een oppervlakte van 120 m² met betonnen vloer die als gastenappartement afgewerkt kan worden.

Op de woonverdieping beschikt u als volgende eigenaar over 3 slaap met 2 badkamers (waarvan 1 en suite), een wooneetkamer, aparte keuken met berging en glazen naya.

Buiten is een zwembad van 8 x 4 meter met buitendouche. In een tuin met fruitbomen, buitenkeuken, parking voor 6 auto´s een een dubbele garage.

BEZICHTIGING van deze prachtige vakantiewoning in Spanje plannen we graag voor u in, na het ontvangen van jullie planvoorstel.

Uw plezierige investering

Ook u wilt investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor uw eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit. Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak, om hun toekomstige eigendom te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

We zien uit naar jullie keuzes en reacties met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop.

Faciliteiten
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

235.000

Villa in Monte Pego

ALICANTE

 
 

235.000

Villa in Monte Pego

ALICANTE

 
 

238.000

Villa in Monte Pego

ALICANTE