UWCASA
 
 

320.000

Villa in Monte Pego

133
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
160 m2
Kaveloppervlakte
1000 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Monte Pego

Tijdelijk voor u verlaagd van € 360.000,- naar € 320.000,-!

Prachtig gelegen villa in de Monte Pego van 160 m2 op een praktisch landgoed van 1.000 m2 met spectaculair uitzicht op zee en de bergen. Er is een hoofdwoning bestaande uit 3 slaap met 2 badkamers, wooneetkamer met open haard, een mooi overdekt terras bij uw eigen zwembad.

En tevens een gastenverblijf dat toegankelijk is via een buitentrap met een extra slaapkamer en badkamer. Deze en vergelijkbare mogelijkheden tonen we jullie graag in de komende weken zodra u ook kunt. Wanneer schikt dit jullie het beste?

En rentement dat jullie ook verwent

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden. U krijgt dan direct antwoorden op al uw restvragen over optimaal wonen in uw eigen vakantiehuis in Spanje.

En een investering die u kunt terug verdienen.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Gastenverblijf
Landgoed 1.000 m2
Open haard
Terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

325.000

Villa in Monte Pego

ALICANTE

 
 

320.000

Villa in Monte Pego

ALICANTE

 
 

320.001

Villa in Monte Pego

ALICANTE