UWCASA
 
 

2.195.000

Villa in Mijas

161
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
6
Badkamers
5
Zwembad
 
Woningoppervlakte
696 m2
Kaveloppervlakte
1530 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
0.5 km
Afstand golfbanen
12 km
Afstand huisarts
8 km
Afstand strand
10 km
Afstand vliegveld
24 km
Afstand ziekenhuis
27 km
Omschrijving

Villa in Mijas (Casa Catrina)

Vervul uw droom van het leven met deze villa in Mijas van 696 m2 op een landgoed van 1.530 m2 door deze unieke villa nu aan te kopen. En in een moderne, innovatieve en comfortabele omgeving, met spectaculair uitzicht op zee en meer dan 300 dagen met zon per jaar. Een huis waar u ’s ochtends door de tuin kunt wandelen en vers fruit en eieren van gelukkige kippen kunt halen voor uw ontbijt.

Geniet van het terras met prachtig uitzicht op zee van de Middellandse Zee, en vaak zelfs de bergen van Afrika, terwijl u vertoeft met een fantastische Rioja-wijn aan het einde van weer een geweldige dag in het paradijs.

Deze villa biedt u als volgende eigenaar een grote woonkamer met geïntegreerde keuken, 6 slaapkamers, 4 badkamers. Alsook 1 extra onafhankelijk appartement, 1 multifunctionele ruimte, 1 garage voor twee auto’s, een verwarmd zout water zwembad.

En 4 prachtige terrassen om op elk moment van de dag van de zon te genieten.

Een Duits PASSIVHAUS-certificaat verzekert u dat u in dit huis zult wonen met de beste omgevingstemperatuur en vochtigheidsomstandigheden en met een onmerkbare constante stroom verse lucht gedurende het hele jaar.

Op deze woning zijn fotovoltaïsche panelen gemonteerd om uw eigen energie op te wekken en zonnepanelen voor warm water. Uw passiefhuis is de perfecte omgeving voor een gezond leven. Bovendien is het dankzij de extreme energie-efficiëntie een veilige investering, omdat u de energiekosten tot 80% kunt verlagen in vergelijking met een conventionele woning.

Ja, Casa Catrina voldoet zeker aan uw verwachtingen met betrekking tot een uitstekende levenskwaliteit in combinatie met enorme economische besparingen.

BEZICHTIGEN van deze prachtige vakantiewoning in Spanje kan zodra jullie ook kunnen. Stuurt u ons eerst even een planvoorstel?

Faciliteiten
4 Terrassen
Airco
Balkon
Complete keuken
Garage
Gasenappartement
Landgoed van 1.530 m2
Opslagruimte
Zeezicht
Zonnepanelen
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

2.195.000

Villa in Mijas

MALAGA

 
 

2.100.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

2.184.899

Villa in Moraira

ALICANTE