UWCASA
 
 

2.195.000

Villa in Mijas

5
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
6
Badkamers
5
Zwembad
 
Woningoppervlakte
696 m2
Kaveloppervlakte
1530 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
0.5 km
Afstand golfbanen
12 km
Afstand huisarts
8 km
Afstand strand
10 km
Afstand vliegveld
24 km
Afstand ziekenhuis
27 km
Omschrijving

Villa in Mijas

Uw levensdroom? Wilt u uw droom van het leven vervullen in een moderne, innovatieve en comfortabele omgeving, met spectaculair uitzicht op zee en meer dan 300 dagen met zon per jaar? En een woning waar u ’s ochtends door de tuin kunt wandelen en vers fruit kunt plukken en eieren van gelukkige kippen kunt halen voor uw ontbijt? Geniet van het terras met prachtig uitzicht op zee van de Middellandse Zee, en vaak zelfs de bergen van Afrika, terwijl u vertoeft met een fantastische Rioja-wijn aan het einde van weer een geweldige dag in het paradijs.

Deze “Casa Catrina” ligt op een landgoed van 1.530 m2 met 696 m2 bebouwde oppervlakte. Het geheel biedt u als volgende eigenaar een grote woonkamer met geïntegreerde keuken, 6 slaap met 4 badkamers, 1 extra onafhankelijk appartement, 1 multifunctionele ruimte. Alsook een garage voor twee auto’s, een verwarmd zout water zwembad en 4 prachtige terrassen om op elk moment van de dag van de zon te genieten.

Daarnaast woont u in het eerste huis met het PASSIVHAUS-certificaat aan de Costa del Sol, ontworpen en gebouwd in de beste kwaliteit door Duitse professionals. Dit certificaat verzekert u dat u in een huis zult wonen met de beste omgevingstemperatuur en vochtigheidsomstandigheden en met een onmerkbare constante stroom verse lucht gedurende het hele jaar. Het huis heeft fotovoltaïsche panelen om uw eigen energie op te wekken en zonnepanelen voor warm water.

Uw passiefhuis is de perfecte omgeving voor een gezond leven. Bovendien is het dankzij de extreme energie-efficiëntie een veilige investering, omdat u de energiekosten tot 80 % kunt verlagen in vergelijking met een conventionele woning. Ja “Casa Catrina” zeker voldoet aan uw verwachtingen met betrekking tot een uitstekende levenskwaliteit in combinatie met enorme economische besparingen.

BEZICHTIGEN: Als jullie deze zeer unieke vakantiewoning in Spanje willen bezichtigen dan ontvangen we graag eerst een planvoorstel dat u het beste uitkomt.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Garage
Landgoed 1.530 m2
Opslagruimte
Tuin/terras
Zeezicht
Zonnepanelen
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

945.000

Villa in Mijas

MALAGA

 
 

875.000

Villa in Mijas

MALAGA

 
 

875.000

Villa in Mijas

MALAGA