UWCASA
 
 

875.000

Villa in Mijas

127
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
188 m2
Kaveloppervlakte
1323 m2
Afstand centrum
7 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
7 km
Afstand vliegveld
40 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Villa in Mijas

Deze villa in Mijas van 188 m2 vindt u op een prachtig landgoed van 1.323 m2 met een voortreffelijk en modern design. En met open ruimtes waardoor het licht op natuurlijke wijze alle kamers van het huis kan verlichten. De asymmetrische architectuur samen met verschillende vormen en volumes zorgen voor een speciale en unieke lay-out. Dit huis ligt op 2 niveaus en heeft in totaal 4 slaap met 4 badkamers, 3 op de eerste verdieping met toegang tot de terrassen en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

De laatste slaapkamer bevindt zich op de begane grond, een comfortabele plek speciaal voor gasten. In de komende weken leiden we jullie graag hierin rond. Welke dag heeft dan uw voorkeur?

Uw positieve rentement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al meer dan 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Garage
Golfresorts
Landgoed 1.323 m2
Opslagruimte
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

875.000

Villa in Mijas

MALAGA

 
 

945.000

Villa in Mijas

MALAGA

 
 

846.620

Villa in Mijas

MALAGA