UWCASA
 
 

846.620

Villa in Mijas

558
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
6
Badkamers
5
Woningoppervlakte
259 m2
Kaveloppervlakte
1529 m2
Afstand centrum
10 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
10 km
Afstand vliegveld
30 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Villa in Mijas

Deze villa in Mijas in spectaculaire residentie biedt u de hoogste standaard van modern wooncomfort. De 33 vrijstaande villas beschikken over niet alleen verfijnde architectonische vormgeving, maar ook de allerbeste voorzieningen. De villa’s zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen en worden voor u gebouwd op grote percelen van 1200m² tot 1600m². Door de gehele woning worden de beste materialen en meest geavanceerde apparatuur gebruikt. Daardoor wordt het stijlvolle interieur gekenmerkt door een open indeling en grote ramen die ontworpen zijn om zoveel mogelijk licht binnen te krijgen. Tevens worden alle villa´s geleverd met zwembad van 8 x 4 meter, zonnepaneel, vloerverwarming in de gehele woning en geïnstalleerde airconditioning die per kamer gereguleerd kan worden. Vraag nu meer informatie aan!

Ook u wilt investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor uw eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit. Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak, om hun toekomstige eigendom te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

We zien uit naar jullie keuzes en reacties met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Tuin/terras
Vloerverwarming
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

875.000

Villa in Mijas

Costa Del Sol

 
 

875.000

Villa in Mijas

Costa Del Sol

 
 

895.000

Villa in Orihuela Costa

ALICANTE