UWCASA
 
 

875.000

Villa in Mijas

146
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
188 m2
Kaveloppervlakte
1323 m2
Afstand centrum
7 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
7 km
Afstand vliegveld
40 km
Afstand ziekenhuis
15 km
Omschrijving

Villa in Mijas

Met deze villa in Mijas van 188 m2 heeft een voortreffelijk en modern ontwerp op een prachtig landgoed van 1.323 m2. En met open ruimtes waardoor zonlicht alle kamers van het huis op een natuurlijke manier verlicht. De asymmetrische architectuur met verschillende vormen en volumes creëren een speciale en unieke lay-out. Deze villa heeft 2 verdiepingen met in totaal 4 slaap met 4 badkamers, 3 op de eerste verdieping met toegang tot de terrassen en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

De vierde slaapkamer bevindt zich op de begane grond, een bijzonder comfortabele plek voor uw eventuele gasten. In de komende weken begeleiden we jullie graag met een kijkkeuze om de optimale woning voor u te vinden.

Ook goed verhuurbaar

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Garage
Landgoed 1.323 m2
Opslagruimte
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

875.000

Villa in Mijas

MALAGA

 
 

945.000

Villa in Mijas

MALAGA

 
 

846.620

Villa in Mijas

MALAGA