UWCASA
 
 

985.000

Villa in Manilva

53
 


Specificaties
Type
Villa
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
223 m2
Kaveloppervlakte
1223 m2
Afstand centrum
5 km
Afstand golfbanen
5 km
Afstand strand
0.5 km
Afstand vliegveld
96 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Villa in Manilva

Een moderne luxe villa in Manilva met een woonoppervlakte van 223 m2 op een landgoed van 1.223 m2. En met een spectaculair panoramisch uitzicht op zee vanuit elke hoek van het huis in Puerto de la Duquesa. Ontworpen over 2 niveaus, met ramen van vloer tot plafond die licht binnen laten en door de architectuur en indeling beschermd tegen de zon. Deze villa heeft 4 slaap met 4 badkamers allemaal met uitzicht op de Middellandse Zee en toegang tot het terras.

En deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologisch en onderhoudsarm gebouw te realiseren. Geniet als eerste eigenaar van dit nieuwe, in het oog springende moderne mediterrane huis met uw eigen levensstijl! Welke dag mogen we jullie hier rondleiden in de komende weken om te komen tot een verantwoorde kijkkeuze?

Wordt dit uw vakantiehuis in Spanje

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Garage
Landgoed 1.223 m2
Opslagruimte
Tuin/terras
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

525.000

Villa in Manilva

MALAGA

 
 

525.000

Villa in Manilva

MALAGA

 
 

495.000

Villa in Manilva

MALAGA