UWCASA
 
 

304.000

Villa in Los Alcazares

227
 


Specificaties
Type
Villa
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
141 m2
Kaveloppervlakte
250 m2
Afstand bushalte
3 km
Afstand centrum
2.5 km
Afstand golfbanen
0.3 km
Afstand huisarts
4 km
Afstand strand
3.5 km
Afstand vliegveld
85 km
Afstand ziekenhuis
5.7 km
Omschrijving

Villa in Los Alcazares

Mooie nieuwbouw villa in Los Alcazares en gelegen naast het Roda Golf Resort op een perceel van 250 m2. Deze villa’s beginnen bij een perceel oppervlakte van 239 m2 en hebben allemaal een woonoppervlakte van 141 m2. En deze woningen beschikken over 3 slaap met 2 badkamers, een lichte wooneetkamer met een open keuken, een tuin met zwembad en een ruim betegeld terras. Ook heeft de bovenverdieping een groot balkon toegankelijk vanaf de master bedroom, voor u als eerste eigenaar. Er is tevens een optie tot het bouwen van een derde badkamer tegen bijbetaling. De prijs is een vanaf prijs. Neemt u contact met ons op voor jullie woningkeuze en meer informatie over deze vakantiewoning in Spanje?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Populaire kusten van Spanje

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste? Stuur ons dan eerste even een planvoorstel

Faciliteiten
Groot balkon
Open keuken
Parkeerplaats privé
Tuin/terras
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

250.000

Villa in Los Alcazares

MURCIA

 
 

309.900

Villa in San Javier

MURCIA

 
 

290.000

Villa in Jalon Vallei

ALICANTE