UWCASA
 
 

298.000

Villa in Los Alcazares

205
 


Specificaties
Type
Villa
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
149 m2
Kaveloppervlakte
239 m2
Afstand bushalte
3 km
Afstand centrum
2.5 km
Afstand golfbanen
0.3 km
Afstand huisarts
4 km
Afstand strand
3.5 km
Afstand vliegveld
85 km
Afstand ziekenhuis
5.7 km
Omschrijving

Villa in Los Alcazares

Mooie nieuwbouw villa in Los Alcazares en gelegen naast het Roda Golf Resort. Deze villa’s beginnen bij een perceel oppervlakte van 239 m2 en hebben allemaal een woonoppervlakte van 142 m2. En deze woningen beschikken over 3 slaap met 2 badkamers, een lichte wooneetkamer met een open keuken, een tuin met zwembad en een ruim betegeld terras. Ook heeft de bovenverdieping een groot balkon toegankelijk vanaf de master bedroom, voor u als eerste eigenaar. Er is tevens een optie tot het bouwen van een derde badkamer tegen bijbetaling. De prijs is een vanaf prijs. Neemt u contact met ons op voor jullie woningkeuze en meer informatie?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Populaire kusten van Spanje

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Groot balkon
Open keuken
Parkeerplaats privé
Tuin/terras
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

250.000

Villa in Los Alcazares

MURCIA

 
 

309.900

Villa in San Javier

MURCIA

 
 

1.115.000

Villa in Estepona

MALAGA