UWCASA
 
 

329.000

Villa in La Marina

218
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
162 m2
Kaveloppervlakte
590 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
8 km
Afstand huisarts
1 km
Afstand strand
5 km
Afstand vliegveld
25 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Villa in La Marina

Vanaf maart 2019 voor u verlaagd van € 339.000,- naar € 329.000,-! Deze fantastische zonnige villa in La Marina vindt u in een luxe villawijk. De villa telt maar liefst 4 ruime slaap met 4 badkamers, waarvan er 2 en-suite zijn. Er zijn echter ook 2 woonkamers en 2 volwaardige keukens in het ruime pand aanwezig wat verdeeld is over 2 verdiepingen, allen in een top-conditie en voorzien van dubbelglas. Tevens heeft de villa een prachtige haard die in de wintermaanden de woning geheel verwarmd. Het prachtige appartement op de benedenverdieping is voorzien van een privé ingang, Op het perceel van 590 m² is een groot vierkant zwembad en de tuin is prachtig ingedeeld met diverse bomen en terrassen waardoor u veel privacy heeft. Uw auto kunt u parkeren op het eigen terrein onder de carport. Deze woning wordt ook nog eens gedeeltelijk gemeubileerd verkocht, dus maak snel een afspraak op ons kantoor, en kom deze woning bezichtigen! Wij hebben meer foto´s aanwezig op ons kantoor, neem contact met ons op voor meer informatie. En, bezichtigen kan zodra jullie ook kunnen.

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Optimale begeleiding

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
2 Keukens
Airco
Balkon
Carport
Dubbelglas
Met aantal meubelen
Open haard
Parkeerplaats privé
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

309.000

Villa in La Marina

ALICANTE

 
 

398.000

Villa in La Marina

ALICANTE

 
 

375.000

Villa in La Marina

ALICANTE