UWCASA
 
 

139.500

Villa in La Marina

226
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
90 m2
Kaveloppervlakte
136 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in La Marina (gereserveerd)

Recentelijk voor u verlaagd van € 149.500,- naar € 139.500,-! We zijn blij om deze mooie vrijstaande villa in La Marina te presenteren met zowel een privé en gemeenschappelijk zwembad binnen deze aantrekkelijke urbanisatie. (loopt u even met ons mee?) Deze mooie op het zuiden gelegen woning ligt op een prestigieuze en rustige locatie, op maar vijf minuten met de auto van de lokale voorzieningen met bars, een apotheek, winkels, een bank, polite, huisarts en een supermarkt. Het prachtige zandstrand met blauwe vlag van La Marina ligt op slechts 7 minuten rijden. Deze villa is in een uitstekende staat en biedt u als eigenaar een grote, lichte en ruime wooneetkamer met airconditioning en plafondventilatoren. Alsook een volledig ingerichte onafhankelijke keuken met een deur die leidt naar de achtertuin.

Via de marmeren trap kunt u naar de eerste verdieping en vind u twee slaapkamers met ingebouwde gespiegelde kasten en airconditioning, evenals een volledig ingerichte badkamer met een groot bad. Er zijn zonneterrassen in elk van de slaapkamers waar het hele jaar door van het Spaanse weer genoten kan worden. In aanvulling daarop is er ook een groot solarium met uitzicht op de bergen. De onderhoudsvriendelijke, betegelde tuin biedt u een buiten zithoek. Extra’s zijn inbegrepen, zoals aluminium ramen en grills. Deze villa moet u echt zien!  Neemt u vo0r jullie bezichtiging van deze villa in La Marina en meer informatie even contact met ons op?

Investeren op resultaat

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembad
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

169.995

Villa in La Marina

ALICANTE

 
 

149.500

Villa in La Marina

ALICANTE

 
 

199.950

Villa in La Marina

ALICANTE