UWCASA
 
 

1.100.000

Villa in Javea

41
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
6
Badkamers
5
Zwembad
 
Woningoppervlakte
500 m2
Kaveloppervlakte
2447 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Javea

Villa in Javea met woonoppervlakte van 500 m2 in mediterrane stijl gelegen op een landgoed van 2.447 m2. En dat in de rustige en populaire villawijk van Tosalet, met open uitzicht op de Montgó berg. Deze villa is voor u als volgende eigenaar omringd door een prachtig tuin met privé zwembad. Dit huis is verdeeld over 2 niveaus waarbij u in de belangrijkste woonruimte beschikt over 4 slaap met 3 badkamers, volledig uitgeruste keuken met wasruimte, grote wooneetkamer met open haard. Alsook plafonds met houten balken en panoramische vensters en een prachtige karakteristieke naya (traditioneel overdekt terras) met Tosca-bogen en houten balken.

Buiten vindt u een prachtig aangelegde tuin, een zwembad, een barbecue en en mooi uitzicht. De onderste sector verdieping van de woning biedt u een accommodatie voor gasten met 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken, complete badkamer en een bodega. En deze villa biedt u centrale verwarming, een automatische toegangspoort en een mooie houten antieke voordeur. Een bezichtiging inplannen in de komende weken? Stuur ons dan even jullie planvoorstel.

Uw aantrekkelijkste aankoop ooit?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Faciliteiten
Automatische poort
BBQ
Complete keuken
CV
Gastenverblijf
Landgoed 2.447 m2
Naya
Open haard
Wasruimte
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.200.000

Villa in Javea

ALICANTE

 
 

1.200.000

Villa in Javea

ALICANTE

 
 

1.200.000

Villa in Javea

ALICANTE