UWCASA
 
 

385.000

Villa in Javea

123
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
149 m2
Kaveloppervlakte
753 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Javea

Prachtige gelijkvloerse villa in Javea van 149 m2 op een landgoed van 753 m2 gelegen op het zuiden nabij verschillende restaurants. Bij het betreden van deze mooie villa treft u als volgende eigenaar een ruime wooneetkamer aan met open toegang tot de volledig ingerichte moderne keuken. Aan de achterkant van het pand zijn twee grote slaapkamers en een badkamer. De derde en vierde slaapkamers (waarvan één met badkamer en-suite) bevinden zich aan de voorzijde van deze woning waarbij slaapkamer vier u ook toegang heeft tot het zwembadterras.

Buiten beschikt u over een groot zwembad met zomerkeuken, barbecue en verschillende zit- en eetgedeeltes. Deze en vergelijkbare mogelijkheden tonen we jullie graag in de komende weken. Wanneer komt dit u het beste uit?

Uw aantrekkelijke aankoop

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
BBQ
Groot zwembad
Landgoed 753 m2
Moderne keuken
Terrassen
Tuin
Zomerkeuken

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

350.000

Villa in Javea

ALICANTE

 
 

365.000

Villa in Javea

ALICANTE

 
 

395.000

Villa in Javea

ALICANTE