UWCASA
 
 

275.000

Villa in Javea

182
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
8
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
220 m2
Kaveloppervlakte
900 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Javea

Tijdelijk voor u verlaagd van € 399.000,- naar € 275.000,-!!! Deze villa in Javea van 220m² vindt u op een landgoed van 900 m2 met uitzicht op de berg. Dit moois vindt u in de populaire wijk Balcon al Mar van Javea, op maar 2 km. van het kiezelstrand en op 6 km. van het zandstrand Arenal. Er zijn restaurants en voorzieningen op loopafstand. Deze woning is gebouwd in 1990 en heeft 8 slaap met 4 badkamers, gerenoveerde keuken, wooneetkamer met open haard en overdekt terras (naya). In deze woning beschikt u als volgende eigenaar over centrale verwarming op gas, carport en off-road parking. Zit u deze zeer scherp geprijsde buitenkans binnen jullie mogelijkheden? Plan dan snel een bezichtiging met ons in, voordat een ander ……

Meer rendement voor uw verhuur

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig met ons kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons koopt kunt u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
CV
Landgoed 900 m2
Moderne keuken
Naya
Open haard
Parking
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

299.000

Villa in Javea

ALICANTE

 
 

270.000

Villa in Javea

ALICANTE

 
 

299.999

Villa in Javea

ALICANTE