UWCASA
 
 

285.000

Villa in Javea

500
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
136 m2
Kaveloppervlakte
800 m2
Afstanden
Omschrijving

Tijdelijk voor u verlaagd van € 295.000,- naar € 235.000,-!!

Mooie vrijstaande villa in Javea van 136 m2 met 2 verdiepingen op een vlak landgoed van 800 m2 in traditionele stijl en dichtbij het Arenal strand. Deze villa is volledig uitgerust met centrale verwarming via radiatoren.

Dus, een ideale vakantiewoning in Spanje voor u als volgende eigenaar en investering voor de verhuur (eventueel via onze organisatie). Met een volwassen tuin en een prachtig met bougainville begroeiende naya.

Beneden beschikt u als volgende eigenaar over een wooneetkamer met plafonds met houten balken en stenen open haard. Alsook een houtkachel, en complete goed uitgeruste keuken. Beneden heeft u ook toegang tot de tuin en een badkamer (buitendouche).

Boven vindt u 3 slaap met 1 badkamers.

Buiten vindt u op dit landgoed een mooie entree met oprit, overdekte terrassen, en veel volwassen beplanting. Alsook een gazon met 8 x 4 meter zwembad, en een BBQ-ruimte.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf aanvragen via onze site, met een planvoorstel. En uw eventuele verdere vragen beantwoorden we graag.

Een rendement waar u snel aan went

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Dus, wanneer komt u gezellig met ons kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons koopt kunt u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
BBQ-ruimte
Bij strand
Complete keuken
CV
Landgoed 800 m2
Naya
Open haard
Terrassen
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Villa in Monte Pego

Costa Blanca

 
 

300.000

Villa in Benissa

Costa Blanca

 
 

300.000

Villa in Denia

Costa Blanca