UWCASA
 
 

595.000

Villa in Javea

152
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
165 m2
Kaveloppervlakte
780 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Javea

Deze moderne villa in Javea met prachtig uitzicht op zee en het eiland van Portichol is gebouwd in 2008 op een opgehoogd landgoed van 780 m2. Dit huis heeft een open interieur met veel lichtinval en uitzicht op de vallei aan de ene kant en aan de andere kant op zee. Er is een wooneetkamer met open keuken, 3 slaap met 2 badkamers. Daarnaast is er een grote studio, die tevens gebruikt kan worden als hoofdslaapkamer met mooi terras en zeezicht. Deze woning biedt u als volgende eigenaar vloerverwarming en pre-installatie voor airco. Een bezichtiging van deze en vergelijkbare mogelijkheden plannen we graag voor u in zodra jullie ook kunnen.

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Ruime keuzes voor u

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco voorbereid
Gastenruimte
Landgoed 780 m2
Open keuken
Vloerverwarming
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

675.000

Villa in Javea

ALICANTE

 
 

595.000

Villa in Javea

ALICANTE

 
 

549.000

Villa in Javea

ALICANTE