UWCASA
 
 

397.000

Villa in Javea

403
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
200 m2
Kaveloppervlakte
1084 m2
Afstand strand
2.5 km
Omschrijving

Villa in Jalon Vallei

Tijdelijk voor u verlaagd van € 475.000,- naar € 397.000,-! 

Deze villa in Javea op landgoed van ruim 1.000 m2 met uitzicht op zee vindt u in de populaire villawijk el Tosalet. Deze woning is verdeeld over 2 niveaus met op de hoofdverdieping een naya met zeezicht. Alsook een woonkamer met open haard, eetkamer met toegang tot een terras, keuken en hoofdslaapkamer met badkamer. Op de benedenverdieping beschikt u over 3 slaapkamers met 2 badkamers (waarvan 1 en suite). Er is tevens een aparte slaapkamer met badkamer. Dit huis beschikt over dubbel glas en elektrische rolluiken, een zwembad van 10 x 5 meter, barbecue en carport voor 2 auto’s.

Zelf investeren ook proberen?

Ook u wilt nu investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor uw eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

BEZICHTIGEN: Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigen vakantiewoning in Spanje zelf te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

We zien uit naar jullie keuzes en reacties met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als woningzoekende.

Faciliteiten
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

400.000

Villa in Javea

ALICANTE

 
 

400.000

Villa in Javea

ALICANTE

 
 

595.000

Villa in Javea

ALICANTE