UWCASA
 
 

110.000

Villa in Jalon Vallei

250
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
85 m2
Kaveloppervlakte
996 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Jalon Vallei

Tijdelijk voor u verlaagd van € 160.000,- naar € 110.000,-!

Deze vrijstaande 3 slaapkamer villa in Jalon Vallei van 85 m2 vindt u op een landgoed van 996 m2. Op dit landgoed is voldoende ruimte voor uw eigen zwembad. Het geheel ligt op korte afstand van het dorp Parcent in de Jalon valley. Deze woning bestaat uit een wooneetkamer, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, naya en derde slaapkamer met eigen badkamer aan de achterzijde. Deze villa is leeg en dus direct door u als volgende eigenaar te aanvaarden. Zullen we bezichtiging voor jullie inplannen?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen? U mag ons ook even een planvoorstel sturen voor bezichtiging in de komende weken.

Eigen baas over uw geld

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Gastenverblijf
Landgoed 996 m2
Naya
Open keuken

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

310.000

Villa in Jalon Vallei

ALICANTE

 
 

269.000

Villa in Jalon Vallei

ALICANTE

 
 

299.000

Villa in Jalon Vallei

ALICANTE