UWCASA
 
 

595.000

Villa in Estepona

108
 


Specificaties
Type
Villa
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
132 m2
Kaveloppervlakte
497 m2
Afstand centrum
6 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
2 km
Afstand vliegveld
84 km
Afstand ziekenhuis
2 km
Omschrijving

Villa in Estepona

Deze luxe nieuwe villa in Estepona van 132 m2 op een perceel van 479 m2 is een off-plan project. Dit project bestaat uit een onafhankelijke villa met een spectaculair panoramisch uitzicht op zee en golf. Gelegen in een rustige omgeving aan de Costa del Sol, gemakkelijk bereikbaar, met alle diensten en voorzieningen die een luxe villa verdient.

Het architectonische ontwerp is modern, praktisch en ecologisch. Wilt u de komende weken een kijkkeuze in plannen? Stuur ons dan even een planvoorstel.

Investeren in nieuw biedt u rentement

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt.

En met plezier

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Airco
Balkon
Garage
Golfresorts
Opslagruimte
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

650.000

Villa in Estepona

MALAGA

 
 

580.000

Villa in Estepona

MALAGA

 
 

589.000

Villa in Estepona

MALAGA