UWCASA
 
 

299.500

Villa in Denia

694
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
147 m2
Kaveloppervlakte
1200 m2
Afstand strand
8 km
Omschrijving

Villa in Denia

Tijdelijk voor u verlaagd van € 340.000,- naar € 299.500,-! 

Deze charmante villa in Denia van 147 m2 op een landgoed van 1.200 m2 vindt u in een volwassen en groene villawijk met ruim opgezette landgoeden. En dit biedt u een prachtig uitzicht over de hele kustlijn. Deze villa is geheel gelijkvloers en biedt u een open woongedeelte bestaande uit een keuken met Bosch apparatuur, eetgedeelte met voorgelegen overdekt terras, woonkamer, hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en 2 gastenslaapkamers die een extra badkamer delen. Buiten beschikt u over een oprit met garage, ruime terrassen, tuin met gazon en een eigen zwembad op dit mooie en ruime landgoed.

Wilt u deze en vergelijkbare villa’s de komende weken met ons bezichtigen? Geef dan even aan wanneer dat u het beste schikt.

Uw eerste investering met rendement?

Ook u wilt nu investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Landgoed 1.200 m2
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

300.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

300.000

Villa in Benissa

ALICANTE