UWCASA
 
 

265.000

Villa in Denia

271
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
136 m2
Kaveloppervlakte
400 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Denia

Tijdelijk voor u verlaagd van € 290.000,- naar € 265.000,-!! 

Knusse villa in Denia van 136 m2 op een perceel van 400 m2 op maar 600 meter van het strand van Els Poblets en 1 km. van dit centrum. Deze woning biedt u als volgende eigenaar een woonkamer met open haard, en een open keuken. Alsook toegang naar het overdekt terras en zwembadgedeelte, ronde eetkamer met hoog plafond, 2 gastenslaap met 1 badkamers en een hoofdslaapkamer met eigen badkamer. In dit huis beschikt u ook over een carport, wasruimte en een gemakkelijk te onderhouden tuin. En, jullie bezichtiging kan zodra u ook kunt.

Uw zonnige vakantiehuis

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Wat is uw keuze?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 60 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Carport
Gastenkamers
Naya
Open haard
Open keuken
Tuin
Wasruimte
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

280.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

250.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

229.000

Villa in Denia

ALICANTE