UWCASA
 
 

595.000

Villa in Denia

73
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
300 m2
Kaveloppervlakte
800 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Denia

Prachtige villa in Denia van 300 m2 op een landgoed van 800 m2 ideale woonwijk. En zowel vanwege de rust alsook de nabijheid van het stadscentrum. Ideaal om het hele jaar door te leven vanwege de zuid oriëntatie. Deze woning is voor u als volgende eigenaar verdeeld over drie verdiepingen, allemaal verbonden met een interne trap. Op de begane grond is de woning verdeeld in: een woonkamer met open haard, eetkamer, grote keuken met bijkeuken. Alsook een overdekt terras met uitzicht op de Montgó, 2 slaapkamers die een eigen badkamer delen, hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer en suite.

Op de bovenste verdieping vindt u een grote slaapkamer met badkamer en toegang tot 2 terrassen met uitzicht op de Montgó, het kasteel en de zee. Op de kelderverdieping vindt u de garage voor 2 auto’s, grote woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer, wasplaats en berging. Het huis werd gebouwd in 1998 met behulp van hoogwaardige materialen en is uitgerust met vloerverwarming. En airconditioning, driedubbele beglazing, en bron om de tuin water te geven. In de komende weken laten we u dit alles graag zien.

Uw aantrekkelijke investering

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden? U krijgt dan direct antwoorden op al uw restvragen over optimaal wonen in uw eigen vakantiehuis in Spanje.

Faciliteiten
Zwembad privé
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

530.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

550.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

600.000

Villa in Denia

ALICANTE