UWCASA
 
 

599.000

Villa in Denia

9
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
238 m2
Kaveloppervlakte
638 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Denia

Elegante villa in Denia van 238 m2 op een perceel van 638 m2 met uitzicht op zee gelegen in een van de meest exclusieve woonwijken van Denia. En gelegen op een paar honderd meter van de haven en de stranden van Las Rotas. Vanuit het huis heeft u als volgende eigenaar uitzicht op de stad, het kasteel, de haven en de zee. Het pand werd gebouwd in 2001 en gerenoveerd in 2005. Samen met de hoogste kwaliteiten werd het interieur van het pand uitgevoerd door de beroemde ontwerper Pepe Cabrera.

Op de begane grond heeft de woning 2 slaap met 2 badkamers (een “en suite”), een mooie keuken op het zuiden en een grote woonkamer gedeeld met een elegante boog. Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot de garage, die ruimte biedt voor een grote auto. Vanuit de lounge is ook toegang tot het overdekte terras, dat ideaal is in de zomer, met een prachtige oriëntatie en het beste uitzicht op Denia. Op hetzelfde niveau treft u tevens het zwembad aan. Op de onderste verdieping is er een mooi terras dat zowel toegankelijk vanuit de slaapkamer als badkamer is. In de komende weken maken we graag tijd voor u vrij om deze woning te bezichtigen.

Uw plezier en onze tevredenheid

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden? U krijgt dan direct antwoorden op al uw restvragen over optimaal wonen in uw eigen vakantiehuis in Spanje.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past een moment van kijkkeuze naar een nieuw vakantiehuis in Spanje jullie het beste?

Faciliteiten
Zeezicht
Zwembad privé
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

690.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

530.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

530.000

Villa in Denia

ALICANTE