UWCASA
 
 

225.000

Villa in Denia

13
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woningoppervlakte
100 m2
Kaveloppervlakte
400 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Denia

Charmante villa in Denia van 100 m2 op een perceel van 400 m2 gelegen op maar 5 minuten lopen van zee. En ter hoogte van Els Poblets op ongeveer 8 km. van het centrum van deze stad. Deze woning is gelijkvloers. En in deze woning beschikt u als volgende eigenaar over een wooneetkamer met open keuken. Alsook toegang tot de voorgelegen naya (overdekt terras) en het zwembad 2 slaap me 1 badkamers en een garage. Wilt u deze en vergelijkbare mogelijkheden in de komende weken met ons bezichtigen? Stuur dan even jullie planvoorstel.

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw grip op uw vermogen

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Zwembad privé
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

200.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

540.000

Villa in Denia

ALICANTE