UWCASA
 
 

545.000

Villa in Denia

114
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
200 m2
Kaveloppervlakte
800 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Denia

Moderne villa in Denia van 200 m2 gelegen op een landgoed van 800 m2 in een zeer goede woonwijk in de nabijheid van zowel de stad. Alsook het strand van de Marineta Casiana op een vlak en zonnig perceel met privé zwembad en gemakkelijk te onderhouden tuin. In deze woning beschikt u als volgende eigenaar op de begane grond over een woonkamer, eetkamer, keuken, studeerkamer en 1 badkamer.

Boven vindt u 3 slaap met 2 badkamers (waarvan één ensuite) en in de kelder een berging en wijnkelder. Het huis is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en centrale verwarming met radiatoren op de bovenste verdieping, airconditioning, een open haard en zomerkeuken. Mogen we jullie in de komende weken in deze en vergelijkbare mogelijkheden rondleiden?

U kunt uzelf nu echt verwennen

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
CV
Keuken
Landgoed 800 m2
Open haard
Vloerverwarming
Wijnkelder
Zomerkeuken
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

525.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

515.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

550.000

Villa in Denia

ALICANTE