UWCASA
 
 

295.000

Villa in Denia

67
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
120 m2
Kaveloppervlakte
340 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Denia

Deze villa in Denia vindt u als volgende eigenaar in een mooie woonwijk op maar 1 km. van het stadscentrum. Dit huis is verdeeld over 2 verdiepingen met onafhankelijke toegang. De begane grond heeft 2 grote slaapkamers met inbouwkasten. Alsook 2 badkamers waarvan een met ligbad en douche, een woonkamer, keuken, glazen terras en open terras. De 1e verdieping heeft een open terras, 1 grote slaapkamer met ingebouwde kast met vide en een badkamer met douche en suite. Deze woning is in uitstekende staat en biedt u verschillende bergingen, centrale verwarming op gasolie, airconditioning (warm / koud), een privézwembad en een carport. De nabijheid van de stad Denia is een groot voordeel om het hele jaar door te wonen. Deze en vergelijkbare mogelijkheden kunnen we jullie tonen zodra u ook kunt.

Aantrekkelijker rendement voor u

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig met ons kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons koopt kunt u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Airconditioning
Carport
CV
Naya
Terrassen
Tuin
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

395.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

360.000

Villa in Denia

ALICANTE