UWCASA
 
 

465.000

Villa in Denia

238
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
180 m2
Kaveloppervlakte
1450 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Denia

Deze stijlvolle villa in Denia vindt u op een prachtig landgoed van 1.450 m2 in de villawijk van La Sella. En vlakbij de golfbaan met panoramisch uitzicht over de kustlijn en de 27 holes golfbaan. Dit huis is gebouwd op 2 verdiepingen en kent ruime terrassen en een mooi zwembad met overloop. Op de benedenverdieping treft u het woongedeelte aan bestaande uit een wooneetkamer met glazen deuren naar het grote overdekte terras. Alsook een half open keuken met bijkeuken en een gastentoilet. Dit alles gelijkvloers aan het zwembad dat tevens over een buitendouche en buitenkeuken beschikt. Op de bovenste verdieping bevinden zich de slaapkamers met de hoofdslaapkamer een eigen badkamer en een inloopkast. Als volgende eigenaar heeft u van hieruit toegang tot het terras en de andere twee slaapkamers en badkamer. Dit landgoed kent parkeergelegenheid voor 3 auto´s en een garage en ruime berging.

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw spaarwinst

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
3 Parkings
Bij golfbaan
Bijkeuken
Buitendouche
Garage
Gastenverblijf
Landgoed 1.450 m2
Naya
Open keuken
Terrassen
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

468.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

449.000

Villa in Denia

ALICANTE

 
 

470.000

Villa in Denia

ALICANTE